Samtalekort om Bæredygtighed (1 æske á 80 spm) og Samtalekort om Bæredygtig Ledelse (3 æsker á 56 spm) incl. plakat

DKK 1.500,00

Når du køber alle 4 æsker samtalekort, får du dels et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Dels bliver du i stand til at starte samtaler, der afdækker de 3 dimensioner af  Bæredygtig Ledelse.  

Med kortene modtager du plakaten med modellen/dogmerne for bæredygtig ledelse

Plakatmål: 50×70 cm

3 æsker samtalekort á 56 spørgsmål + 1 æske á 80 kort + plakat

”Samtaler om bæredygtighed” består af 80 spørgsmål, der er vigtige at reflektere over, når ønsket er at forstå og aktivt forholde sig til den bæredygtige dagsorden.

De 3 æsker med spørgsmål til Bæredygtig ledelse, består af 3×56  spørgsmål, der er vigtige at forholde sig til, når du ønsker at mestre de 3 dimensioner af bæredygtig ledelse:

At bære din virksomhed dygtigt”; forstår hvordan du udvikler den bæredygtige strategi, der skaber mest værdi på alle bundlinjer.

At bære din ledelse dygtigt”; er i stand til at skabe følgeskab til de forandringer, som de bæredygtige målsætninger kræver.

At bære dig selv dygtigt”; at du bringer du dig selv i spil, så du kan gå forrest i den bæredygtige omstilling.

Til hver af de 3 dimensioner er udviklet ét sæt spørgsmålskort á 56 spørgsmål, som kan bruges som samtalestarter på leder- eller kundemøder, på strategiseminarer eller til at starte samtaler hen over frokosten. De inviterer til at reflektere over de temaer bæredygtig strategi og ledelse handler om. På den måde kommer I 360 grader rundt om de emner man skal forholde sig til for at udvikle et ansvarlig virksomheds- og ledelsesstrategi.

         

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

Du kunne også være interesseret i...