Samtaler om virksomhedens bæredygtige strategi
– ”Bær din virksomhed dygtigt”

kr. 350,00

Med samtalekortene ”Bær din virksomhed dygtigt” får I et redskab til at drøfte, kvalificere og/eller prioritere jeres bæredygtige strategi. Når I drøfter spørgsmålene, får I en bred forståelse, som bl.a. er med til at sikre, at I forholder jer til de temaer, den bæredygtige dagsorden dækker over.

4 på lager

x

”Bær din virksomhed dygtigt” består af 56 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte samtaler, når målet er at udvikle eller kvalificere en bæredygtig strategi. I kommer bl.a. rundt om de 17 Verdensmål, FN’s menneskerettigheder og lovgivningen.

Samtalekortene kan fx faciliteres som samtalestarter eller prioriteringsøvelse på leder- og strategiseminarer eller bestyrelsesmøder.

Download .pdf’en og få ”10 måder du kan skabe værdifulde møder med samtalekortene”. Her finder du øvelser til hvordan de spørgsmålene kan bruges som samtalestartere til MUS-samtaler, på kundemøder, som icebreakere eller til prioritering af en dagsorden.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.