Samtaler om dit personlige lederskab
– ”Bær dig selv dygtigt”

250,00 DKK

For køb kontakt Sara Øllegaard på tlf: 41 10 88 10 eller sol@saraollgaard.dk

Samtalekortene kan ikke købes direkte gennem webshoppen, men ved at kontakte Sara Øllegaard.

Med samtalekortene ”Bær dig selv dygtigt” får I et redskab til at rette blikket indad og reflektere over og drøfte, hvordan I hver især kan udvikle jeres bæredygtige lederskab som opleves autentisk og skaber følgeskab.

”Bær dig selv dygtigt” består af 56 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte egne refleksioner og samtaler med dine ledelseskollegaer, der bl.a. handler om hvordan du bedst bringer dig selv i spil, så du kan gå forrest i den bæredygtige omstilling på en troværdig og inspirerende måde.

Samtalekortene kan fx bruges som egen refleksion eller kan faciliteres som samtalestarter i ledelsesteamet.

Download .pdf’en og få ”10 måder du kan skabe værdifulde møder med samtalekortene”. Her finder du øvelser til hvordan de spørgsmålene kan bruges som samtalestartere til MUS-samtaler, på kundemøder, som icebreakere eller til prioritering af en dagsorden.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

0
No products in the cart