Samtaler om bæredygtighed og ledelse + dogmeplakat

kr. 1.280,00

Med de 4 æsker samtalekort får I dels 80 spørgsmål, der sikrer I kommer 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. Dels får I 3×56 samtalekort, der skaber overblik over hvad bæredygtig ledelse kræver, og hjælper med at afklare hvordan I ønsker at sætte handling bag i praksis.

Sammen med de fine kortæsker modtager du plakaten med de tre dogmer og modellen for Bæredygtig ledelse.​

Plakatmål: 50×70 cm

x

3 æsker samtalekort á 56 spørgsmål + 1 æske á 80 kort + plakat

Æsken ”Samtaler om bæredygtighed” består af 80 spørgsmål, der er vigtige at reflektere over, når ønsket er at forstå og aktivt forholde sig til den bæredygtige dagsorden.

De 3 æsker á hver 56 spørgsmål til Bæredygtig ledelse inviterer til at reflektere over de temaer bæredygtig strategi udvikling og ledelse handler om. På den måde kommer I 360 grader rundt om de emner man skal forholde sig til, for at udvikle en ansvarlig virksomheds- og ledelsesstrategi.

At bære din virksomhed dygtigt”; forstår hvordan du udvikler den bæredygtige strategi, der skaber mest værdi på alle bundlinjer.

At bære din ledelse dygtigt”; er i stand til at skabe følgeskab til de forandringer, som de bæredygtige målsætninger kræver.

At bære dig selv dygtigt”; at du bringer du dig selv i spil, så du kan gå forrest i den bæredygtige omstilling.

Samtalekortene kan bruges som samtalestarter på leder- eller kundemøder, på strategiseminarer eller til at starte samtaler hen over frokosten. De inviterer også til, at I kommer 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed, og bliver klarere på, hvor I står bl.a. i forhold til de 3 bundlinjer, Menneskerettighederne, lovgivningen og FNs 17 Verdensmål.

         

Download .pdf’en og få ”10 måder du kan skabe værdifulde møder med samtalekortene”. Her finder du øvelser til hvordan de spørgsmålene kan bruges som samtalestartere til MUS-samtaler, på kundemøder, som icebreakere eller til prioritering af en dagsorden.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.