Plakat med de tre ledelsesdogmer 50 x 70 cm

180,00 DKK

Prisen er inkl. et paprør til plakaten (værdi: 30 kr.), så den kan fragtes ordenligt, og du kan bruge paprøret, hvis du skal transportere plakaten til workshops eller andet.

 

Plakat med modellen/dogmerne for bæredygtig ledelse, som er udviklet af Sara Øllgaard, sammen med samtalekortene ”Samtaler om bæredygtighed”, "Bær dig selv dygtigt", "Bær din virksomhed dygtigt" og "Bær dit lederskab dygtigt". Plakatens egenskaber: 

  • Mål: 50 cm x 70 cm

Samtalekortene og plakaten inviterer til at reflektere over de temaer bæredygtig strategi og ledelse handler om. På den måde kommer I 360 grader rundt om de emner man skal forholde sig til for at udvikle et ansvarlig virksomheds- og ledelsesstrategi.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

 

0
No products in the cart