Om 17verdensmål.dk

En webshop af KLS PurePrint

17verdensmål.dk drives af KLS PurePrint. Vi har en målsætning om at være Verdens grønneste trykkeri, og er derfor bl.a. Cradle to Cradle Guld certificeret. Vi bruger FN’s Verdensmål i vores arbejde med hele tiden at blive mere bæredygtige, og idéen til webshoppen opstod da en af vores store kunder forespurgte os, om vi ikke kunne udarbejde bæredygtige materialer, som kunne understøtte virksomhedens arbejde med verdensmålene – både internt i virksomheden og over for omverdenen.

Starten blev terningerne som er produceret så bæredygtigt som overhovedet muligt, Cradle to Cradle Guld certificeret, FSC certificeret, komposterbare og produceret CO2 neutralt. Mange andre produkter er siden kommet til. Læs mere om KLS PurePrint her.

Produkter med eget log0

Flere af produkterne på 17verdensmål.dk kan produceres med virksomhedens eget logo hvis det ønskes. Tøv derfor ikke med at kontakte os med jeres ønsker.

Grønne produkter

Selvfølgelig skal produkter, der illustrerer at en virksomhed arbejder med FN’s verdensmål være bæredygtige! Derfor er produkterne på 17verdensmål.dk nøje udvalgt efter at være de mest bæredygtige muligheder inden for den enkelte produktkategori.

Produkterne er udvalgt og udviklet til at styrke virksomheder, organisationer, kommuner m.v. i deres arbejde med verdensmålene, og de anvendes ofte som blikfang i virksomheden, til møder, konferencer og events. Også skoler og uddannelsesinstitutioner har glæde af materialerne, som bidrager til at øge elevernes kendskab til og indsigt i FN’s Verdensmål.

 

0
No products in the cart