Samtaler om bæredygtig ledelse af medarbejdere
– ”Bær dit lederskab dygtigt”

250,00 DKK

For køb kontakt Sara Øllegaard på tlf: 41 10 88 10 eller sol@saraollgaard.dk

Samtalekortene kan ikke købes direkte gennem webshoppen, men ved at kontakte Sara Øllegaard.

Med samtalekortene ”Bær dit lederskab dygtigt” får I et redskab til at drøfte og sætte mål for, hvordan I ønsker at udøve bæredygtig ledelse i praksis. Når I drøfter spørgsmålene, kommer I rundt om de temaer, der er vigtige, når målet er at skabe medejerskab og engagement til de forandringer som jeres bæredygtige strategi og dagsordenen kræver.

”Bær dit lederskab dygtigt” består af 56 spørgsmål. Spørgsmålene er et redskab til at igangsætte samtaler, når målet er, at udvikle jeres lederskab i henhold til de nye krav, forventninger og ønsker som omverdenen og jeres nuværende og fremtidige medarbejdere stiller.

Samtalekortene kan fx faciliteres som samtalestarter i ledelsesteamet eller som led i strategiseminaret med medarbejderne.

Download .pdf’en og få ”10 måder du kan skabe værdifulde møder med samtalekortene”. Her finder du øvelser til hvordan de spørgsmålene kan bruges som samtalestartere til MUS-samtaler, på kundemøder, som icebreakere eller til prioritering af en dagsorden.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

0
No products in the cart