Notesbog med de 17 verdensmål – A5 – 140 sider

130,00 DKK

873 på lager

Antal Discount (%) Pris
1 - 9 130,00 DKK
10 - 24 11.54 % 115,00 DKK
25 - 49 26.92 % 95,00 DKK
50+ 34.62 % 85,00 DKK
x

Notesbog til dit arbejde med FN’s Verdensmål

Nu kan du nemt få overblik over hvad de 17 Verdensmål og de 169 delmål handler om. I notesbogen finder du i første halvdel af bogen en gennemgang af samtlige 17 Verdensmål og de 169 delmål – med en side til noter for hvert Verdensmål. Den anden halvdel er en notesbog, med plads til dine egne notater. Således kan du sikre dig at overvejelser, ideer og beslutninger er samlet et fysisk sted.

Bogen er et redskab til viden, motivation og handling hos den enkelte. Den kan anvendes bredt til dig, der ønsker at arbejde med bæredygtighed, til medarbejdere, på møder og konferencer, i undervisningssituationer eller i virksomhedens, kommunens eller organisationens omverden, hvor man ønsker at inspirere, udbrede kendskabet til og forankre Verdensmålene. Bogens egenskaber:

  • A5 format
  • 140 sider heraf 80 til noter
  • Alle 17 Verdensmål og 169 delmål er præsenteret i bogen på dansk.

Bogen er trykt på Cradle to Cradle-certificeret papir og med Cradle to Cradle-certificerede trykfarver. Træet til bogen kommer fra bæredygtigt FSC-skovbrug i Europa. Trykningen foregår i Danmark, og trykkeriet er CO2-neutralt. Papiret er 120 g PurePrint Uncoated, med et 250 g PurePrint Uncoated omslag.

Bogen er produceret af KLS PurePrint i samarbejde med Helle Overgaard, som har fået ideen til bogen og udviklet konceptet. Mål, delmål og ikoner er tilvejebragt via Verdens Bedste Nyheder, som har produceret oversættelserne i tæt samarbejde med Udenrigsministeriet. De 17 verdensmålstekster er skrevet af Journalist Thomas Gringer Jakobsen fra Verdens Bedste Nyheder. Online finder du målene på www.verdensmaal.org.

 

Indstik til notesbogen

Ønsker I at sende et budskab til medarbejdere, kunder, leverandører eller studerende , kan vi tilbyde at trykke et indstik, som kan vedlægges bogen. Det kan være om virksomhedens udvalgte mål, invitationer, mødedagsordener eller hilsener.

Kontakt Jan Nielsen på jn@kls.dk for aftale om produktion.

 

Egen udgave

Ved køb af over 100 notesbøger er det muligt at få notesbogen trykt med eget logo og eget indhold.

Kontakt venligst Jan Nielsen på jn@kls.dk eller Helle Overgaard på helle.overgaard@verdensnoter.dk for at få skabt en unik og personlig version.

0
No products in the cart