FN’s Verdensmål

Her finder du forskellige materialer som kan hjælpe dig i jeres arbejde med FN’s Verdensmål.

Alle materialer, undtagen mega terningerne, er trykt 100% bæredygtigt, er Cradle to Cradle certificerede og produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller – helt i tråd med ånden i FN’s Verdensmål.

De er trykt hos KLS PurePrint, som er et af kun tre trykkerier i Verden der er Cradle to Cradle certificerede. Se mere på www.klspureprint.dk.

Hvis du ønsker at vide mere om bæredygtig produktion af trykte materialer som brochurer, årsberetninger m.v. – eller bæredygtig og bionedbrydelig kartonemballage, så tag gerne fat i os.

TERNINGER

Brug terningerne til at gøre arbejdet mere håndgribeligt og visuelt. Stil dem i receptionen, i mødelokaler, i kantinen – eller benyt dem i det konkrete arbejde med verdensmålene, måske til en præsentation. 

Terningerne fås i to standard størrelser: 7.5 cm og 15 cm. Men også i større størrelser op til 80 cm. Og på dansk og engelsk.

De kan bruges enkeltvis eller stilles op, stables, flyttes rundt og prioriteres. På hver terning findes målets ikon, en beskrivelse af målet samt en oversigt over målets delmål. Der findes i alt 17 verdensmål og 169 delmål. 

Standardterningerne er trykt som PurePrint, er Cradle to Cradle certificerede og komposterbare – helt i tråd med verdensmålene. Ligesom vores øvrige produktion af brochurer og emballage. De store terninger er af kraftigt bølgepap.

TERNINGER PÅ DANSK

TERNINGER PÅ ENGELSK

HÆFTE OM VERDENSMÅLENE

Steen Hildebrandt, Ph.D., Professor emeritus og adjungeret professor, underviser på Københavns Universitets Sommeruniversitet om verdensmålene. Han har holdt en lang række foredrag, skrevet og redigeret bøger samt publiceret en række kronikker og artikler i dag- og fagblade om verdensmålene.

Han har i hæftet ”Verdensmålene – Det vigtigste punkt på dagsordenen!”, samlet 16 spændende og inspirerende artikler om Verdensmålene og om de udfordringer vi står over for.