Samtaler om bæredygtigt lederskab + dogmeplakat

kr. 375,00

Med de 3 x 56 samtalekort bliver I i stand til at starte samtaler og reflektere over de 3 dimensioner som Bæredygtig Ledelse kræver: strategien, ledelse af andre og selvledelse. Herved kommer I 360 grader rundt om de dimensioner en bæredygtig leder skal forholde sig til.

Sammen med de fine kortæsker modtager du plakaten med de tre dogmer og modellen for Bæredygtig ledelse.​

Plakatmål: 50×70 cm

3 på lager

x

3 æsker samtalekort á 56 spørgsmål + plakat

Bæredygtig ledelse er mere end almindelig god ledelse, og stiller krav til at du kan mestre:

At bære din virksomhed dygtigt”; forstår hvordan du udvikler den bæredygtige strategi, der skaber mest værdi på alle bundlinjer.

At bære din ledelse dygtigt”; er i stand til at skabe følgeskab til de forandringer, som de bæredygtige målsætninger kræver.

At bære dig selv dygtigt”; at du bringer du dig selv i spil, så du kan gå forrest i den bæredygtige omstilling.

Samtalekortene kan bruges som samtalestarter eller prioriteringsredskab på leder- eller kundemøder, eller på strategiseminarer for at afklare retning. De inviterer samtidig til at I kommer 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed, og bliver klarere på, hvor I står bl.a. i forhold til de 3 bundlinjer, Menneskerettighederne, lovgivningen og FNs 17 Verdensmål.

Download .pdf’en og få ”10 måder du kan skabe værdifulde møder med samtalekortene”. Her finder du øvelser til hvordan de spørgsmålene kan bruges som samtalestartere til MUS-samtaler, på kundemøder, som icebreakere eller til prioritering af en dagsorden.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Øllgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

0
No products in the cart