Samtalekort om bæredygtighed (1 æske á 80 spm)

kr 450.00

Når du køber Samtalekort om Bæredygtighed, får du et redskab til at komme 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed. De kan bruges alle steder, hvor man ønsker at forholde sig til, og forstå hvad den bæredygtige dagsorden består af og kræver.

”Samtaler om bæredygtighed” består af 80 spørgsmål. Kortene er et redskab til at igangsætte vigtige samtaler om bæredygtighed, der kan skabe forståelse for hvad bæredygtighed er, og hvad dagsordenen kræver.

Samtalekortene kan bruges alle steder – for alle steder bør man tænke over bæredygtighed. Fx til at bryde isen på møder, hen over frokosten eller i klasselokalet. De inviterer til at reflektere over de temaer bæredygtighed handler om. På den måde kommer I 360 grader rundt om begrebet bæredygtighed og kan blive klarere på, hvor I står bl.a. i forhold til de 3 bundlinjer og FNs 17 verdensmål.

Om Sara Øllgaard
Sara Øllgaard har særlig fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab. På baggrund af samtaler med ledere om hvilke nye krav dagsordenen stiller, har hun udviklet modellen for bæredygtig ledelse og tilhørende samtalekort. Sammen med konkret viden om Verdensmål, lovgivningskrav og forandringsledelse, giver modellen og spørgsmålene virksomheder et fælles fodslag i den komplekse dagsorden. Find Sara Ølgaard på LinkedIn her eller hendes hjemmeside www.saraollgaard.dk.

Du gillar kanske också…