Hjælp til børnehygge

I disse tider, hvor rigtig mange mennesker må gå derhjemme, kan tiden godt blive lang – ikke mindst for børnene. Vi vil gerne hjælpe til at gøre tiden lidt mere hyggelig – til en rigtig god pris!

Vi har trykt nogle rigtig fine produkter, som både er hyggelige og lærerige!

Vi har i denne usædvanlige situation åbnet vores webshop, så også private kan handle.

 

Vær opmærksom på at du så skal skrive «Børnehygge» i feltet CVR-nummer.

De prisnominerede børnebøger om Oscar & Olivia

De populære børnebøger handler om de to søskende Oscar og Olivia, som sammen oplever de vildeste ting.

Oscar & Olivia og snotdragen. Oscar og Olivia vågner en morgen og er meget forkølede. Meldingen fra deres mor er, at de skal blive under dynen så de kan blive friske igen. Men Oscar ved heldigvis at det er snotdragen der gør folk forkølede, fordi den render rundt og sprøjter snot op i folks næser. Så nu går jagten ind på den “frygtelige” snotdrage. Den næste nat har børnene lagt en fælde for snotdragen.

Oscar & Olivia på rumeventyr. Oscar og Olivia bruger en fridag på at rejse ud i rummet i et rumskib, som de har bygget af en papkasse. De suser afsted på en rejse, der bringer dem til vilde og spændende oplevelser blandt forskellige rumuhyrer, asteroider m.m. Ude i rummet kommer de i kamp med en flok rumuhyrer.

Oscar & Olivia og sørøverskatten. Oscar og Olivia tager på eventyr i badebassinet, der viser sig at gemme på en ganske særlig verden under den uskyldige overflade. En verden fuld af farvestrålende fisk, med den skøre sørøverkaptajn B. S. Prutte og med en meget stor hval. De kommer for alvor på prøve, da de bliver ædt af en kæmpehval, for hvordan slipper man egentlig ud af maven på sådan én?

Bøgerne er helbindsbøger med stift omslag. 36 sider, alle illustreret i farver. Trykt hos KLS PurePrint. Skrevet og illustreret af Thomas Mygind Christensen.

 

Pris pr. bog: 60 kr. inkl. moms. (normalpris 249,95 kr.)
Pris for alle tre bøger: 135 kr. inkl. moms. (spar 45 kr.)

Sjovt og lærerigt puslespil 

Da Dorete var 9 år fik hun en ide til at lære børn i hele verden tabellerne på en lettere og sjovere måde. Ideen er, at man lægger et puslespil uden at tænke over, at man samtidig bliver bedre til tabellerne. Uanset hvem vi er oplever vi en glæde, når vi bliver udfordret gennem leg. Nu er produktet blevet en realitet.

Se en video med det spændende produkt her: https://youtu.be/pke_K38G-5o.

Puslespillet fås i tre forskellige niveauer:

Niveau 1 – let
På den ene side af puslespillet er multiplikationstabellen fra 1-10 i alle regnbuens farver. Farverne hjælper dig med at løse puslespillet. På den anden side af puslespillet er tallene fra 1-100 i én farve.

Niveau 2 – mellem
På den ene side af puslespillet er multiplikationstabellen fra 1-10 med de lodrette og vandrette startnumre i en farve og resten af puslespillet i en anden farve. På den anden side af puslespillet er multiplikationstabellen fra 11-20 med hver række i forskellige farver.

Niveau 3 – svær
På den ene side af puslespillet er multiplikationstabellen fra 1-10 med med de lodrette og vandrette startnumre i en farve og resten af puslespillet i en anden farve. På den anden side af puslespillet er multiplikationstabellen fra 11-20 i én farve.

Læs mere her: https://www.puzzle2learn.com/

Puslespillet er trykt bæredygtigt og Cradle to Cradle certificeret hos KLS PurePrint

Pris pr. puslespil: 175 kr. inkl. moms. (normalpris 199 kr.)
Pris for tre styk: 500 kr. inkl. moms.

0
No products in the cart